Dag 6. Ge någon en komplimang

Det är väldigt fint att få uppskattning från andra, att få höra när man gjort något bra eller att någon tycker man är fin och har fina egenskaper.

I dag så är det din tur att ge någon annan en komplimang.

Välj ut någon som du vill ge en innerlig komplimang. Något du verkligen uppskattar hos den andra.💗

 

 

 Visst är det riktigt fint att få uppmärksamhet, komplimanger och beröm från andra? Nu är det din tur! Här följer lite tips på vad du kan tänka på när du ger någon annan en komplimang.

Var ärlig! Låt det du säger komma från hjärtat

Var specifik! Gör din komplimang trovärdig genom att vara specifik och peka ut exakt vad det är du gillar och varför.

Var unik! Tänk lite utanför boxen och försök att hitta något unikt att ge en komplimang kring. Det är enkelt att ge en komplimang utefter utseende men försök att ge en komplimang baserat på personens personlighet.

Var personlig! Försök gärna hitta något ni har gemensamt eller något som är speciellt med just den personen och ge komplimanger kring det.

Säg det bara! Vänta inte!

 

Vill du dela med dig av dagens uppdrag skulle vi bli så glada om du hashtaggar #positivitetskalender #studiohälsostund #hälsostund #igodahänder

 


 

 

Jag hoppas att du förstår hur galet värdefull, makalös och fantastisk du är!

 

 

Taggar: beröm, egenskaper, embrace, glad, glädje, hälsostund, igodahänder, komplimang, kärlek, loveyourself, mindset, måbra, positivitet, positivitetskalender, selflove, studiohälsostund, tacksamhet, tankesätt, uppmärksamhet, vänlighet, älska, älskadigsjälv;

Kommentera inlägget här :